lørdag 26. november 2011

Busstur til Solsiden!

Idag våknet vi rundt kl 8 og sto etterhvert opp og spiste frokost. Stormen Berit har herjet i natt og kom med den første snøen! Det var for lite til at det la seg noe snø, men dette er ihvertfall det første vi har sett av snø denne sesongen. Etter frokost tok vi buss til Solsiden! Daniel elsker og ta buss, og er veldig villig til å finne fram sko, jakke og lue og komme seg ut i full fart for å rekke bussen!
Her er vi på vei til bussen :)




Etter litt venting som Daniel utnyttet til å fortelle de andre på bussholdeplassen om alle bilene som kjørte forbi. Alle bilene var stoooore og enten røde eller blå...;)
Så kom endelig bussen til stor glede for Daniel!!!



Vel framme på Solsiden gikk vi først en tur til Bebito for å kjøpe den delen til nyvogna som er ødelagt. Siden 2009 (som vogna er fra) har de sluttet og feste disse med umbraco-nøkkel og nagler de fast isteden. På tirsdag kommer en reparatør inn til Bebito som fikser det for oss, så da skal vi bare få levert inn kalesjen iløpet av mandag eller tirsdag før kl 15.
Etterpå gikk vi en runde på HM hvor jeg blant annet fant årets julekjole!!! Den BØR passe på julebordet om en måneds tid for jeg falt pladask for den! Det er ikke mammakjole så den kan jeg også bruke når magen er borte. Her er bilde av den! Fin?

Den ser kanskje litt kort ut på bilde, men det syns jeg ikke den var på. Jeg likte den godt!
Imens jeg prøvde kjolen fikk Daniel is av pappa!


Så ble det tid for lek! Hestekarusell og bilkarusell før vi gikk en tur i lekebutikken og avsluttet med bokhandelen hvor han fikk sitt første Dyrememo-spill! Så ble det busstur hjem og da var gutten trøtt og sliten så da vi kom hjem gikk han rett i vogna og sovnet :)
Fin lørdag så langt! :)


3 kommentarer:

  1. Så kos lørdag formiddag!! Og grattis med ny kjole. Den så superfin ut! Ha en fin lørdagskveld :-)

    SvarSlett
  2. Så koselig med alle bildene og videosnuttene.
    Kjolen var kjempefin.Hils til gullgutten fra gudmor Klem til alle

    SvarSlett
  3. Takk, gudmor, hilser tilbake :) Stor klem!

    SvarSlett