søndag 27. november 2011

1. søndag i advent!

Og i natt har snøen kommet til Trondheim! Veldig seint i år i forhold til tidligere år, men jeg syns det er helt perfekt! At snøen kommer til adventstida er helt supert, spør du meg! Daniel var helt over seg av begeistring da han fikk se all snøen ute! Han husker det nok ikke fra i fjor, for da jeg kom opp med akebrettet fra kjelleren var det første han sa; "Oi! Båten!!!" Ikke akkurat båt, Daniel, men det finner du nok ut. Etter frokost kledde vi på oss og gikk ut for å ake litt før vi dro ned på Bakklandet for en dag hos mormor og morfar. Richard kjørte videre til Singsås for å koble fra pumpa og blandebatteri i dusjen.
Hos mormor og morfar ble det mye lek før det var tid for en liten dupp og så var det tenning av juletreet på Bakklandet. Det var lite snø der nede, men koselig tiltak likevel. Daniel kommer nok til å syns det er mer spennende etterhvert, enda så var det mest stas å løpe i søledammene ;) Richard kom også i tide til å se julelystenninga :)
Etter å ha vært en tur og sett på elva så gikk vi inn igjen, spiste nydelig svinesteik til middag og så kom oldemor og oldefar på kake og kaffe etterpå. Daniel var ganske sliten mot slutten av dagen og gikk rett til sengs da vi kom hjem. Her er noen bilder fra dagen idag:)












2 kommentarer:

  1. Daniel har blitt ein så stor og flott gutt Marte! Dåkk har virkelig gjort en god jobb. Og han virke jo klar for å bli storebror.

    Synes det e kjempe spennende å følg me på bloggen din og graviditeten din. Glem bare å kommenter hver gang.

    Synes vi må samle Oliver, Daniel, Irja og Mathea snart=)

    -Klem Anette

    SvarSlett
  2. Hei Anette, så koselig :) Ja, vi burde få te et treff snart! Ungan e jo blitt stor siden sist! Men kanskje drøye te etter jul, litt my som skjer framover no ;) Stoor klem!

    SvarSlett