mandag 5. september 2011

Koselig Singsåshelg!

Annerledes, men koselig Singsåshelg! :) Været ble ikke alt det vi håpet på, men det ble da ikke så verst likevel ;) John Erik og Richard jobbet flittig på annekset, mens Linda og jeg hadde det morsomt med gutta boys. Lørdag formiddag kjørte vi til Støren hvor det var noe spesielt som vi vel egentlig aldri fant ut hva var...? Men det var ihvertfall langbord med gratis frokost mellom 9-11 så det var synd vi ikke kom dit sultne...myyyye godt! Men Daniel & Oliver brydde seg mindre om at de nettopp hadde spist frokost så der gikk både rømmegrøt, is, jordbær og appelsin ned på høykant! ;) Her spiser de is og ser på en gjeng som spilte gammeldans-musikk!



Etter lunsj og dupp ble det lek med leire (plastelina?) inne og så laget vi muffins. Med melis! mmmm.....



Søndag sto tur til Samsjøen på planen! Og nok en gang hadde vi glemt hvor langt det egentlig er å kjøre...tror vi brukte nesten 40 minutt opp dit? Uansett, det var vel verdt det for to små, store gutter da de kom fram - det var jo masse stein som kunne kastes i et stort vann der! Det blåste ganske sterkt, regnet litt ei stund og gradestokken viste 12 grader så vi kunne nok vært heldigere, men gutta boys så ikke ut til å bry seg med det.
 Vi hadde ikke pakket lue til Daniel så han fikk låne både caps og hette av Oliver ;)



Etterpå kjørte vi ned til Arnold hvor det vanket is på oss alle fire! Og Arnold hadde traktor på parkeringsplassen!!! Herlig!!! :-D


 Æ kan klatre!, si Oliver :)

 Her kan vi gjøm oss bak det store hjulet te traktoren! Kanskje mamma og tante ikke finn oss?!
 Nei, no stikk vi!

Litt tid te lek i sandkassa ble det før vi måtte vende snuten hjemover for denne gang. Blir vel ett par uker til neste Singsås-tur for Richard reiser til USA på lørdag. Men vi skal da vel finne noe annet morsomt å fylle dagene med! :)

1 kommentar: