mandag 26. september 2011

Gutten vet hva han vil...

I dag ble vi vekket av en liten luring som sto og trippet utenfor soverommet vårt. "Mamma - mamma" - vår lille skatt entrer soverommet med smokk i munnen, kosen i ene hånda og puten i den andre. Plass til en til!? :) Koden er knekt! Han har funnet veien til vårt soverom uten vår hjelp. Skal ligge i midten, bryr seg ikke om at klokka er 0600. Koselig da :)

Jaja sikkert en enkeltstående episode...

Daniel har funnet køya, supermamma er på trening, pappa er barnevakt. Plutselig høres en velkjent tripping i andre etasje. "Mamma - mamma" Hva nå da? Oppe ved grinden står en forventningsfull Daniel, med smokk, kosen, puten og dyna. "Inn der" sier han og peker på mamma og pappas soverom. Auda... Koden virker knekt en gang for alle. Etter litt overtalelse med vekt på at han ikke kan forlate "Mack"(traileren i Lynet) alene på soverommet sitt tar han endelig til fornuft og tusler tilbake på rommet sitt. Det kan nok hende at vi får flere besøk i tiden framover.

2 kommentarer:

  1. Hehe, så kos med pappainnlegg!!! <3 Pappa va ganske flink som fikk overtalt Daniel te å legg sæ sammen med Mack da! Mulig mamma hadd smelta og latt'n få legg sæ "Inn der" ;)

    SvarSlett
  2. Som Oliver sa i hælga "han e en luring han Daniel" :-)

    SvarSlett