lørdag 10. mars 2012

Leos lekeland!

Vi har besøk av tante Elisabeth og Solo i helga! Fantastisk!!! Ja, Daniel lærte seg kjapt et nytt ord av tante; "tastisk"!!! Det ordet kommer OFTE ut av tantes munn :)
Idag var det skikkelig trøndervær ute (les: sludd og vind) så vi tok turen til Leos lekeland og det var IKKE feil! Det var vel ganske "tastisk" igrunn! ;) Jeg har flere bilder fra helga med tante på besøk, men det får vente til et senere innlegg :) Her kommer en video fra timene med moro hos Leo!

2 kommentarer:

  1. hadd ei fantastisk hælg ilamme nå a d skjønnaste som fins på denn jord - han snurra mæ (nesten) rundt lillefenger'n :) savna han allerede, men har nån fine bilda og filma a sjarmøren :) gleda mæ te sommer'n og te vi ska moillkos oss :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi glede oss også maks te neste gang! Det går heldigvis bra idag, men igår va'n bra knust ja ;( Han savne tante og Solo, dåkker va de første han spurt etter i morrest <3 Og når vi spist middag idag satt'n og snakka om at tante og Solo har reist med flyet :) Han syns nok det e litt tøft at dåkker har tatt flyet også, hehe ;)
      Vi får prøv litt skyping framover så bli det ekstra stas te sommeren :) Og vi vil jo se Isak og Leah også :) Håpe det va stas på svømming idag!

      Slett