søndag 18. mars 2012

Fin vårdag i Trondheim!

Idag har det vært soooool i Trondheim! Det var riktignok en ganske sur vind langs Nidelva, men ellers var det helt supert! Richard er i Belgia hos Jørn og Britt i helga, så Daniel og jeg har flyttet inn på Bakklandet. Vi har kost oss masse her! Vi har sovet i "storesenga" sammen på gjesterommet, så nå er nok tiden i reisesenga over for Daniel :) Den blir vel lillebror sin etterhvert!
Lørdag var jeg med på 3 timers maratonspinning med jobben på Elixia! I uke 33+1! Kjempestolt av det! Hege på jobben har blogget om det her!
Ellers har vi storkost oss med lek både inne og ute, gått lange turer med Mira langs elva og Daniel imponerer oss stadig med hvor langt han orker å gå! Han er rett og slett kjempeflink, utholdende og tålmodig :) Det er jo ekstra spennende å gå tur her hvor han kan gå langs elva! Vi har matet endene til de ble "mett i magen", lekt på lekeplassen, sett på Nidarosdomen og båtene på elva. Idag traff han også en 8 uker gammel Cocker-valp på Bybroa som nok var litt overveldet på sin første bytur så han pep litt. Daniel satt seg på kne og spurte: "E han veldig lei sæ?" Så klappet han og koste på hunden og fikk noen våte kyss tilbake før vi gikk videre. Han har snakket veeldig mye om den lille valpen som var så veldig lei seg etterpå, så nå håper jeg vi har overbevist han om at han ble glad igjen etter at Daniel koste med han :) Imorgen kommer pappa hjem og det er det nok en liten (stor) gutt som gleder seg veldig til! Og jeg også!!! :) Her er bilder fra dagen vår idag!



Det blåser på Bybroa!




Daniel løper ned mot morfar og Mira :)



 



Studie av detaljene på Nidarosdomen :)

Det er viktig å klatre litt også!

Kose med den lille valpen <3



Her hjalp han mormor og koste utenfor huset!

Uten is duger helten ikke ;) Flott dag!

1 kommentar: