fredag 24. februar 2012

Hverdagsmagi!

Idag tidlig kom de fineste ordene fra Daniel <3 Vår lille familie var samlet på badet for å gjøre unna morgenstellet, og selv om vi har relativ grei størrelse på badet så kan det bli litt trangt innimellom..og vi er jo gjerne litt trøtte og skal skynde oss for å rekke barnehage og jobb i noenlunde rett tid. Midt i tannpussen, vaskinga og sminkinga til mor ("tegne katta", som Daniel kaller det..) så slenger han begge de små, lubne armene sine rundt halsen på Richard, gir han en ordentlig god klem og sier: "Gla' i pappa"! Så kommer han bort til meg og gjentar den gode klemmen og sier: "Gla' i mamma"! <3 Stemningen ble kjapt snudd og det var plutselig ikke så trangt og trøtt inne på badet :) Go'ingen vår!!!

Da vi kom fra bhg idag så fikk Daniel litt middag og så dro han og jeg på besøk til Oliver og tante Linda. Der fikk vi en varm velkomst og to ivrige gutter skravlet i munnen på hverandre fra første sekund :) De leker så fint sammen nå, det er en fryd å se på dem! De er blitt så store! Oliver imponerte tante igjen da han plutselig ropte på mamma om hjelp idag. Linda gikk for å se hva hun kunne hjelpe med og da sto han inne på do, men strevde litt med å få satt på doringen sin! "Æ må bæsj, schø!" sier Oliver mens han står og tripper i bokser og t-skjorte på badet <3 Det er gutten sin på 2,5 år som ordner seg selv!!!  Stolt tante! <3
Ettermiddagen ble superkos med egenlek hos gutta boys, jeg fikk gleden av å ha begge skjønningene i fanget og lese bøker, og alle fire danset og sang til Kaptein Sabeltann-musikken på "full vreng!" Kjempestas!!! Linda tok noen bilder og de kan dere se på bloggen hennes ved å klikke her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar