søndag 30. oktober 2011

Daniel på kino! :-)

Idag har den lille familien min feiret at vi er 12 uker på vei med lille knøttet :) Vi sov relativt lenge og lekte inne fra morgenen av. Utpå dagen gikk Richard og Daniel en tur på lekeplassen mens jeg sov...
Da det ble tid for dupp prøvde vi noe vi ikke har prøvd på et års tid, nemlig legge Daniel ute i vogna. Han har ikke villet sove dupp hjemme, men han gjør det i barnehagen så vi kom på at vi kan jo prøve vogna - det kan jo være det som er forskjellen. Og det hjalp! Vi hørte ikke en lyd og gutten sov i over 2 timer - herlig! :)
Etter duppen var det meningen at vi skulle ta bussen til byen, men kollektivtrafikken i Trheim er fantastisk brukbar... eller ikke... Planen var at vi skulle på kino med Daniel for første gang og den begynte kl 17. Bussen vi måtte ta for å komme dit i tide gikk kl 14 så det sa seg selv at det ikke gikk... Han sov til 14:30.. Så da ble det bilen på oss likevel. Vi slo på stortromma og kjørte innom Burger King på veien og spiste der. Daniel lekte masse i lekestativet med ei jente og storkoste seg! Etter mat var det tid for å dra til Prinsen kino! Vi var spente på om han ville klare å sitte i ro, om han ble redd av den høye lyden, mørket og den store skjermen, men fant ut at Ole Brumm burde være en trygg start ;)
Vi kom dit kl 16:15 så det ble 45 minutt med klatring og løping rundt omkring på kinoen, men det gikk fint :) Akkurat kl 17 gikk vi inn i kinosalen med litt godis og drikke, klar for Ole Brumm! Det var endel reklame i starten og en koselig historie i tegnefilm før filmen begynte. Daniel spiste sjokolade, drakk Solrik juice og raget høyt på barnestolen oppi setet sitt og satt framoverbøyd gjennom hele filmen. Han ville absolutt ikke sitte i fanget! Det viste seg at det var ingen grunn til bekymring før start for gutten storkoste seg! Han skravlet ivei om Tussi, Tigergutt, vannet og alt ellers som skjedde underveis i filmen og da det var over ville han ha mere! Men det var også greit å gå ut av kinoen og skravle videre om det han hadde sett :) Alt i alt en kjempekoselig opplevelse, selv om prisen på kinoen godt kunne vært noe lavere.... Tilsammen for oss 3 så ble det 305 kr og det syns jeg er i overkant for en barnefilm... Menmen, en gang iblant er det jo greit :) Her er noen bilder fra Daniels første kinotur! :) De er tatt med mobilen så kvaliteten er så som så... Uansett, her er de!

Lek før kinoen...




Fine malerier på veggene!

Her har han akkurat funnet plassen sin og ser konsentrert mot skjermen... Sjokoladen rundt munnen er ingenting mot det vi endte opp med... Må huske å ta med våtservietter neste gang...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar