søndag 16. oktober 2011

Nytt anneks på Singsås!

Nå er Linda & John Erik så og si ferdig med annekset sitt! Det er blitt kjempefint! De skal vel beise/lakkere eller noe innvendig, men det blir mest sannsynlig til neste år! Nå begynner kuldegradene og krype nedover og det er nok godt å være ferdig. Senga er slengt inn i gangen og det blir spennende å se om de kan sove der ved neste anledning :) At de har bygd seg ei ordentlig fin hytte er det ihvertfall ingen tvil om! :-)
Vi har vært der en tur i helga, lørdag til søndag, og det var skikkelig fint vær! Kaldt, men klart og fint! Sola kommer nesten ikke ned i dalen vår lenger og det er bare å gjøre seg klar for mørketid. Men enda var det noen timer midt på dagen hvor sola fikk smeltet opp rimet og "varmet opp" lufta litt. Her er noen bilder fra helga:

















Fin helg! Nå er trampolina pakket bort for vinteren og brøytestikkene satt opp. Varmen i de nye rørene er også satt på, og det blir spennende å se hvor lenge vi kan ha vann inne i hytta i vinter. Håpet er å ha vann inne til og med nyttårshelga! :)
Idag er jeg 10 uker på vei og 1/4 av graviditeten er unnagjort :) Idag står det at nå er det ikke et embryo lenger, men et foster. Alle innvendige og utvendige organer er dannet og skal nå bruke resten av tida på og vokse seg stor og sterk :) Fredag kommer Gunn og tante Lill på besøk og vi gleder oss til å dele den gode nyheten med dem! Det er på tide for da jeg snakket med Elisabeth i helga var det veldig vanskelig å holde seg! Er litt spent på om hun skjønte det, men håper ikke det. Det finner vi ut til helga! Ha ei flott uke! :)

1 kommentar:

  1. Så flott at dere fikk vært der en tur før vinteren setter inn. Blir spennende å se hvor lenge vi kan beholde vannet!
    Kos dere med besøk i helgen, og med verdens beste nyhet til familien :)
    Håper vi ses en ettermiddag i løpet av uka.

    SvarSlett