mandag 12. april 2010

Laaaang påskeferie!

Det er leeenge siden sist jeg blogget, så idag skal jeg prøve å få til litt forskjellig. Deler det i tre innlegg sånn at det ikke blir så veldigveldig langt!;) Richard har nå jobbet i ei uke, men før det har vi hatt 3 uker med ferie sammen! Dette var rundt 7 mndrsdagen til Daniel, og da fikk han også sine første to tenner!:) De første feriedagene (13.-16.mars) tilbragte vi på Singsås med MASSE snø! Her er noen bilder fra dagene våre på hytta.

Her er Daniels første møte med mammas gamle pulk;) Det var altfor mye våt snø til at det ble ordentlig skitur på oss, men Richard tok noen runder på tunet med Daniel hengende etter. Han så rimelig uberørt ut...;)


Go'gutten te mamman sin!:)



Herjing med pappa!

Dette triste synet møtte oss...pipa er knekt i vinter...IGJEN! 3 år siden vi bygde den opp igjen..nå må vi nok rive den til grunnen og gjøre skikkelig arbeid!;) Heldigvis var det mildt nok til at vi kunne bli så lenge vi ville likevel. Gassgrill og panelovner ordner biffen!;)

Daniel fikk smake brødskive med leverpostei for første gang. Og det tok han med knusende ro, og syns det var helt naturlig å sitte i stolen og spise brødskive;)

Et lite bilde på hvor mye snø vi hadde...Mira ligger nesten begravd ved føttene til Richard;)
Det er helt tydelig at Daniel begynner og bli større, og det var helt supert å være på hytta igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar