mandag 12. april 2010

Daniels første Fausketur!

20. mars 2010 steg vi ombord på Hurtigruta Midnatsol for å reise til Bodø! Vi hadde jo opprinnelig tenkt at vi i disse ferieukene skulle reise til syden, men det ble det dessverre ikke noe av. Men da var det jo veldig stas å kunne gjøre noe ekstra utav Fausketuren, så da slo Richard på stortromma og spanderte tur med Hurtigruta oppover. Det var skikkelig stas, og hverken Daniel eller jeg hadde tatt Hurtigruta før.Og jeg må bare si at det UTEN TVIL er den mest behagelige måten jeg har reist nordover på! Både vi og Daniel koste oss max! Her er noen bilder fra turen!

Daniel fant seg godt til rette i reisesenga som sto i lugaren vår ;)

Fornøyd liten Daniel:)

Frokost!:)

Kjeungskjær fyr er et åttekantet fyrtårn som rager 20,6 meter over havflaten. 
Det sto ferdig 20 september 1880 og ble drevet som et familiefyr frem til 1947. Jeg holdt på å blåse overende da jeg skulle ta bilde av dette fyret;) Det blåste kuling ute!

 
Hornneset! Her ligger hytta til Richards onkel:)

Vel framme i Bodø møtte Gunn oss på kaien. Vi kjørte rett hjem til tante Lill og fikk servert nydelig middag! Det var veldig koselig å se både Gunn og tante Lill igjen! Da vi kom hjem til Gunn på ettermiddagen, fikk Daniel en kjempestor Gråtass! Og det var stor stas med en gang! Han når ikke ned til pedalene, men det spiller ingen rolle - like morsomt uansett! Vi hadde mange koselige dager på Fauske hvor vi møtte slekta flere ganger, og ikke minst fikk Daniel møtt oldemor og oldefar på Leivset for første gang. Kjempekos! :-D Her kommer noen bilder!

 Spennende!!!

 Kos med bestemor! :-)


Og endelig var det tid for å treffe oldemor! Daniel var i storform mens vi var der, og sjarmerte nok både oldemor og oldefar i senk;)

Oldefar!

Daniel med sin tremenning Mathias:)

Her får Daniel fruktmos av gudmor Lill:)

Mathias og mamma Magdalene:)

3 generasjoner Hanssen:)

Dino-Daniel med oldemor & oldefar:)

Tar farvel med Gråtass-hengeren for den fikk vi virkelig ikke plass til på nattoget hjemover;) 
Vi hadde det helt supert på Fauske og bestemte oss kjapt for at vi må en tur tilbake i sommer. Da er planen og kjøre bil og bruke litt tid på turen nordover. Men vi gleder oss masse til å se alle igjen!



3 kommentarer:

  1. Superluksus å båte med baby da, så my en slipp å tænk på da! Så jo kjæmpetrivelig ut!
    Va fin gråtass da! Helt utrolig. Irja vart litt sjalu i søvne no!

    SvarSlett
  2. Ååå gråtasstraktor, for ein heldig liten gutt da!! Min bror fikk sånn traktor i 2-årsdagen sin og vart helt vill! Og vi har alt på film!
    Så va trektor hains første ord å :p

    Virke som dåkk kosa dåkk!

    SvarSlett
  3. Ja, hurtigruta va helt super reisemåte altså! Må prøv å få te det fler gang. Eneste minuset e at Mira itj får værme da.. Men det va veldig stas altså!
    Og Gråtass e supert, ingen tvil om det! Han lyse opp når han ser den:)

    SvarSlett