onsdag 28. april 2010

God onsdag!

Idag har vært en ordentlig go'dag! Daniel våknet kl 7 så da sto vi opp, så jeg rakk og dusje før de stengte vannet igjen (vannlekkasje i området, så de har stengt vannet hver dag kl 8 denne uka). Så spiste vi frokost før vi kjørte bort til Linda & Oliver. Daniel var ganske trøtt; han vet det ikke selv, men han liker best å stå opp kl 8... Så det var veldig greit å komme bort til Linda & Oliver for der er det andre leker!!! Og det er så morsomt! Humøret var supert på begge guttene, så vi koste oss veldig. Det er så morsomt å se hvordan de oppfører seg i forhold til hverandre. Dette er hva jeg kommer på nå:
  • .De er begge VELDIG interessert i hverandres leke! Og uansett om vi bytter så skal de selvfølgelig ha den leken den andre har. Her er de veldig like i oppførsel.
  • For Daniel så er mat til tider et nødvendig onde, mens Oliver har full fest hver gang det er mat på bordet;) Her er de ikke så like i oppførsel.
  • De lyser opp når pappaene kommer hjem fra jobb. Her er de veldig like;)
  • De skal begge helst stå eller gå, selv om de har NULL balanse;)
Ja, det var alt jeg kom på nå, men det er ihvertfall veldig morsomt å følge de to nå, og det er så stas at vi har gutter på samme alder. Helt utrolig å tenke på enda, syns jeg...det er bare 9 dager mellom guttene våre! Sprøtt! Jeg hadde ikke med kameraet idag, så her kommer et gammelt bilde og et nyere bilde av guttene:)

Her er vi akkurat kommet hjem fra sykehuset med Daniel.
Oliver er 12 dager og Daniel 3 dager gammel :)

Her er de snart 8 mndr og koser seg på Singsås:)


Etter at guttene hadde duppet og fått lunsj, kjørte vi til City Lade og handlet litt klær til barna og vin til mammaene;) Begge fikk sine første småsko, og var utrolig søte der de tasset rundt;) Daniel fikk ett par nye leker også, så det var populært når vi kom hjem! Han ville IKKE sove! Så han tok sin andre dupp kl 16:30;) Men det gikk fint det, han sov 40 minutter og var fit for fight igjen. Sovnet greit til kvelden også, så da spiller det jo ingen rolle når han dupper;)
I kveld har jeg endelig fått farget håret mitt for første gang på veeeldig lenge, og det var deilig! Og så lukter det sååå godt! :) Så nå sitter jeg i morgenkåpa med nyfarga hår og blogger litt :-) Herlig! Ha en strålende kveld!

4 kommentarer:

  1. Hørtes ut som en deilig dag!! Skjønne gutter ;)

    SvarSlett
  2. Fine Oliver og Daniel <3 Vi må ha bebistreff snart igjen=)

    SvarSlett
  3. Finingan! Så arti å sjå bilde av dæm fra når dæm va så små! ^-^
    Vi må ha playdate snart ja, med søtnosan vårres!

    SvarSlett