torsdag 2. januar 2014

Nyttårsdager på hytta!

29. desember var det endelig tid for hyttetur igjen! Hele gjengen gledet seg veldig til avslappende dager på hytta og ikke minst nyttårsfeiring. Første kvelden gikk med til å få opp varmen i hytta, spille ludo og spise middag. Daniel fikk være med pappa ut på en tur i mørket med hodelykt for å lete etter spøkelser! Julian og jeg ble igjen inne og lekte med klosser :)




 
Julian sov godt på hytta og ville gjerne kose litt i sengen til mamma og pappa når han våknet.
30. desember kom mormor og morfar på besøk på hytta! Stor stas! Daniel, Richard og pappa tok en tur opp mot Samsjøen og prøvde den nye kjelken til Daniel, mens mamma og jeg ble hjemme med Julian som skulle sove. Mamma og jeg koste oss med litt vin og god samtale! Veldig koselig :)
Da guttene kom hjem fra akebakken ble det tid til litt legobygging og lek før vi gjorde klart til middag. Mamma hadde med nydelig elggryte og vi hadde en liten førnyttårsfeiring!

Legobygging!
Førnyttårsmiddag!
Nytt av året var at vi hadde raketter! Mamma og pappa hadde med en hel pakke med raketter og masse stjerneskudd med forskjellige farger! Vi gikk ut for å skyte opp noen kvelden før kvelden. Stjerneskudd var stor stas, og Julian sto med store øyne da de første ble tent. Daniel snakket MYE om rakettene fra Spania i sommer og ble nok litt skremt den gangen, så han likte best de rakettene som holdt seg på bakken og ikke smalt så mye. Fullstendig forståelig og de var jo i tillegg utrolig fine! Julian derimot syns de med masse lyd var helt fantastisk og ropte: "BANG, BANG, BANG!!!"..................



Venter på at morfar skal tenne på rakettene.


Etter at rakettene var skutt opp og x antall stjerneskudd nedbrent, var det tid for å disse i mørket! Spennende!


Begge guttene ville ligge i overkøya, men bare Daniel fikk lov på natten :)


Pappa leser Mowgli for gullgutten som var så tøff og sov i køyesengen for første gang :)

Mormor og Julian har funnet en godispose!

Daniel syns det var så stas med køyesengen at han flere ganger iløpet av dagen klatret opp dit (med begge Dusty-flyene) og leste litt på egen hånd.

Dinosaurboken utforskes med mormor.
Nyttårsaften formiddag reiste mormor og morfar hjemover igjen for å dra på nyttårsfest hos venner. Vi ble igjen og ladet opp til fest! Mormor tok bilde av oss gjennom vinduet da de dro! :)
    







Etter at de hadde reist gikk vi ut en tur for å skyte opp noen raketter, og leke litt ute før det var klart for Tour de Ski inne :) Se så lite snø vi har! Helt utrolig! Det var vel ca 7 varmegrader ute! Det føles noe feil, men det var helt klart behagelig!




Guttene er pyntet i skjorter og nyttårsmiddagen servert! 


 


Her hadde de nok spist 3 runder med dessert hver....sukkerklumpene!!!

Etter middag ble det spontan dans mens vi ryddet av bordet! DET var stas!




Etter dansen ble det tid til flere stjerneskudd og raketter før de små tok kvelden rundt kl 20. 
Pappa svikter aldri! Vet ikke hvor mange år han har kommet med gul enke til oss nå, men det er vel helt siden vi var gamle nok til å drikke det! Håper han aldri slutter med det! :) 
Vi åpnet denne så fort ungene var i seng og koste oss hele kvelden med pokerspill! Jeg tror jeg vant....husker ikke helt, men går sterkt ut ifra det. Richard kan vel uansett ikke protestere her! :D



Dagen derpå! :)


Godt Nytt År! Måtte det bli M A G I S K !!!!!!!!!!!!!

1 kommentar: