onsdag 1. januar 2014

Julaften 2013

Julaften startet tidlig med to spente barn som begge mente de hadde både hørt og sett nissen da han var der og hengte opp julestrømpene på natten. Daniel var sikker på at det var skogsnissen som hadde vært der med sitt magiske belte!


Trøtte og noe forvirret, men veldig fornøyde barn!


Da julestrømpene var gjennomsøkt var det tid for frokost! Den ble inntatt i sofaen da spisebordet allerede var dekket for kvelden. Snakker om flink husmor i dette huset?!


Etter frokost fikk guttene åpne hver sin julegave. Tanken bak dette var at de skulle få noe å leke med slik at vi fikk gjort forberedelser til resten av dagen og kvelden. Det endte med at vi satt i over en time og lekte med bilbane og togbane sammen med de.... Jaja, kan ikke score husmor/far-poeng hele tida!


Før middagen kom nissen! Og dette var den ordentlige nordpolnissen med ekte MAGISK belte!!! Daniel var i ekstase og ville gjerne at nissen skulle være sammen med oss i flere timer. Julian var litt mer skeptisk og holdt seg gjerne til morfar, men nissen fikk tilslutt en klem av han også. Nissen var jo tross alt snill og hadde med pakker!


"Moffar tulle", sier Julian og ler seg ihjel :)

Spent, nydelig gutt som er noe mer glad i posering for kameraet enn storebror!

Fine familien min samlet rundt middagsbordet! Richard sto for maten og gjorde nok en gang en kjempejobb!
Daniel var supertålmodig og flink til å vente på pakkene, men denne var SÅ STOR og gleden var enda større da han fikk åpne den rett etter middag. Nå mangler bare snøen.....

Onkel Magnus overleverer nok en STOOOR pakke til Daniel! Han var i ekstase! Onkelen ble vel noe mer skeptisk da han innså at det var "litt" skrujobb som førte med gaveoverrekkelsen... Men iløpet av formiddag 1. juledag hadde (en noe trøtt?) onkel skrudd sammen fotballspillet!

Julian og onkel legger puslespill!


Oldemor leser for Daniel.
Lille skuespilleren vår viser mormor og oldemor akkurat hvor trøtt han er! Latterkrampe!

Tara fikk godplass i sofaen ved sin matfar.


Vi hadde en veldig koselig og morsom julaften med verdens fineste familie! Den ble ekstra stas for Daniel da han fikk sove i kjellerstua sammen med onkel Magnus på natten! 

Noen glimt som viser hva disse tre guttene betyr for hverandre! Fantastisk onkel og nydelige barn!

1 kommentar:

  1. Heia alle sammen:) for en flott blogg du har laget Marte, elsker å se og følge med dere. Flotte bilder av guttguttan og så flink til å danse :) hils til alle stor klem fra gudmor/tante

    SvarSlett