onsdag 1. januar 2014

1. juledag 2013

1. juledag ble flere gaver åpnet da ungene brukte mer tid på å leke med gavene de fikk enn å åpne nye, og sånn fortsatte det utover juledagene. De satte stor pris på det de fikk, og det gjør godt å se! Onkel Magnus hadde sovet over fra julaften og fikk gleden av å skru sammen noen av lekene med to ivrige små som sto ved siden av og ropte: "Onkel Magnus, e du ferdig snart???" Eller Julian: "Agnus, feddi??"


I like pysjer fra bestemor!

Onkel innser at det var MANGE deler på dette fotballspillet! Men det ble ferdig tilslutt til stor glede for store og små!

Tradisjon tro spiste vi 1. juledagsmiddag hos mormor og morfar på Bakklandet. Der var også onkel Peter, Ola, Lars, onkel Magnus, oldemor og oldefar.


Nydelig pinnekjøttmiddag ble avsluttet med panncotta til dessert!


 Ungene var aktive som aldri før, og de fleste og det meste ble brukt som klatrestativ/leker!

Onkel Peter ligger begravd under puter og diverse...
 
Lesestund for to svette gutter etter MYE herjing!


De søte små fikk sove over hos mormor og morfar! Dvs det viste seg i ettertid at de hadde lite planer om å sove mye den natten, men de koste seg ihvertfall!
 Richard og jeg ble med onkel Peter en tur på Nabo'n og hjem til han hvor vi fikk servert god drikke ut i de små nattetimer! Veldig hyggelig og en fin avslutning på 1. juledag!


1 kommentar:

  1. Åhhhh du har så fine gutter!!! Når Aksel lærer seg og sove om natten må vi ta en hyttehelg igjen. Savner dere :)

    SvarSlett