torsdag 12. april 2012

Påskeferie 2012 - Del 1

Jeg har valgt å dele påskeferien vår i to deler når jeg lager blogginnlegg. Første del, fra palmelørdag - tirsdag, var mamma og pappa sammen med oss på Singsås, mens andre del, onsdag - søndag (1. påskedag), var Linda, John Erik og Oliver sammen med oss der, inkl besøk av onkel Magnus.
Men først, her kommer del 1!

Da vi kom fram til hytta på lørdag formiddag ble jeg VELDIG positivt overrasket over hvor lite snø det var der! Ingen av oss kan huske at vi noengang har kommet fram dit i en påskeferie og ikke trengt og grave oss fram til døra og måke masse snø fra verandaene osv.. Men nå var det riktig så vårlig der, inngangsdøra var tilgjengelig og det lå vel 2 cm med nysnø på verandaene!
Daniel satt alene i sandkassa i over en time og lekte seg der! Storkoste seg i sola med sand og biler og spader. Han er superflink til å leke seg alene, og vi andre nøt sola fra verandaen før Richard og pappa satt igang grillen og vi grillet pølser :) Fantastisk start!
Lørdag kveld og natt til søndag snudde været totalt og det ble på kort tid full vinter igjen! Været var jo relativt bra med mye snø, noe vind, men absolutt daglige gløtt av sol. Det var vel mer at vi trengte litt tid til å snu om hodet fra vår-innstilling til vinter-innstilling etter en måned hjemme uten snø!
Dagene gikk med til snømåking, akebrett og skigåing til stor glede for minstemann! Vi koste oss også inne mellom slagene med boklesing og leire. Mormor er myyye flinkere til å lage leirefigurer enn mamma, så Daniel syns det er stor stas å kommandere henne til å lage de merkeligste ting ;) Ellers ble det en god del godterispising som vi veide opp (?) med mye appelsinspising, haha,  og selvfølgelig kjøring av togbane og biler.
Som følge av at Dovrebanen var stengt så kjørte det også uvanlig mange tog forbi hytta i påska, også dette til stor glede for Daniel ;) Men, her er altså påsken vår i bilder!





Se, så lite snø!!!

Herlig med ferie...




Låner mammas solbriller og koser seg med grillet pølse i lompe :)




Dagen etterpå var det full vinter og Daniel var klar for skitur!


















Bader i pappas gamle stamp :)






Veier opp for all sjokoladen med litt appelsin og eple ;)

Gutten som er flink og hjelper til! Støvsugde hele stua før Oliver, tante og onkel kom :)


Hmm...kommer de snart eller? Kanskje det er noe godt i skåla oppå bordet der? Må vel klatre opp og se...

Jeg var ikke så sur som jeg ser ut på bildet, altså! Snakker i telefonen og er ikke helt forberedt på bildetaking...men her ser dere babyhuset i uke 35+5 ihvertfall ;)

Er sååå spent på om Oliver kommer snart at jeg klarer ikke å stå stille!!! Han løp fram og tilbake i stua i 20 min før de kom...

Mira skjønner også at noe skal skje og venter i spenning sammen med Daniel :)

2 kommentarer:

  1. Utrolig fin plass dåkker har asså. Å så my herlige bilda. SJer ut som dåkker kosa dåkker masse i del 1. No vente vi på del 2:) Å du.. ska jo ha baby snart jo!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jaaaa, uke 37 imorra så no nærme det sæ termin :) Spennende!

      Slett