onsdag 17. februar 2010

Daniels 6 månederskontroll!

Idag har vi vært på Daniels 6 mndrs-kontroll! Dvs vi skulle vært...men helsesøstra hadde sykt barn så hun dro hjem akkurat når vi kom dit. Men vi hadde jo også time til fysio, så det ble ikke helt bortkastet. Fysioterapeuten syns han er blitt veldig mye bedre, men det er fortsatt forskjell på høyre og venstre side. Det hun sa idag var at hun kjenner godt musklene til Daniel på svaksida også - han er bare VELDIG sterk gutt på høyresida. Og det er jo gode nyheter:) Det andre vi oppdaget hos fysio er at han er blitt en skeptisk ung herremann...stirret leeenge på fysiodama før han brøyt ut i hysterisk gråt. Stakkar lille gullet...men det gikk fint over da, og så smilte han og lo til henne igjen.
Det ble også tid til veiing og måling, og gutten vokser fint. Har lagt på seg 500 gram siste 4 ukene, helt etter skjema:) 6 mndrskontrollen inneholder også time hos lege, og hun var tilstede. Og det var fastlegen min som jeg er såååå glad i, som var der idag! Helt supert! Nesten rørende som hun skrøyt av kjære Daniel og mimret tilbake til da jeg var gravid og gikk til henne. Koselig! Da vi var ferdig hos henne var Daniel så trøtt og klar for dupp at det var egentlig helt greit at time til helsesøstra ble utsatt ei uke:) Og etter den er det ikke kontroll før han er 9 mndr! I mai!
Jeg bestilte også time for han til å ta svineinfluensavaksinen. Bedre føre var...
Nå kom Richard ned med gullet i nye solbriller! Helt fantastisk herlig! Skal få tatt bilde av han med brillene - sååå søt!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar