mandag 13. mai 2013

Lille solstrålen vår fyller 1 år!

På onsdag er det 1 år siden verdens fineste lille solstråle kom til verden og gjorde familien vår komplett! Det er helt utrolig at lille nydelige babyen vår er blitt til en vakker liten gutt allerede. I helgen hadde vi besøk av Magnus og Emilie og da måtte vi selvfølgelig ta feiringen på forskudd. Her kommer et bilderas fra den fine dagen til Julian!


























































5 kommentarer:

  1. Tenk at det allerede er gått 1 år! Han er blitt så stor og fin gutt :) Takk for at vi fikk bli med på å feire den store dagen. Hurra!!! Blir det feiring i morgen også ?

    SvarSlett
    Svar
    1. Julian begynner i barnehagen imorgen så det blir feiring der :) Ellers blir det nok ingen fering, men vi har kake igjen så dere må bare komme en tur om dere har lyst og tid! :)

      Slett
  2. Kos dere med 1 barnehagedag :) Og med besøk av Onkel Peter. Så ses vi en annen dag. Blir det Singsås på dere i helgen?

    SvarSlett
    Svar
    1. Litt usikker. Har veldig lyst, men Richard mener vi bør prioritere å beise veranda i byen, haha! ;P Han har vel rett i det, så det spørs om vi må bli i byen. Men ingenting er bestemt enda! :)

      Slett
  3. Ok. Vi blir i byen og skal starte med riving av utebod. Så om vi alle er hjemme på søndag kan vi kanskje tatt en tur i fjæra? Eller noe annet. VI snakkes underveis :)

    SvarSlett