søndag 26. mai 2013

Blålysdagen 2013!

Daniel og jeg hadde en fin lørdag på Solsiden sammen med tante Linda og Oliver! Busstur, brannbiler, politibiler, ambulanser, blålys, Brannmann Bjørnis og høydepunktet - de fikk være skippere på Elias!!!










3 kommentarer:

  1. Hvis noen kan fortelle meg hvorfor bildene blir så kornete når jeg blogger fra iphone, hadde jeg blitt glad. Hvis jeg legger bildene over fra iphone til pc først, og så blogger fra pc, blir bildene fine. Blogger jeg, som nå, direkte fra iphone blir de, som dere ser, kornete. Irriterende!

    SvarSlett
  2. Takk for en fin dag! Jeg ser på mitt eget innlegg om Sabrura ta bildene mine er kornete. De ble blogget rett fra telefonen. Så her er det noe som ikke stemmer. Jeg vet ikke hvorfor men skal gi beskjed så fort jeg finner det ut ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg gjorde som du sa og endret innstillinger til "Opprinnelig str" på bildene. Det siste innlegget En fin ettermiddag på angelltrøa er direkte fra iphone. Bedre det, ikke sant? Sjekk innstillingene dine igjen - kanskje de endres ved oppdateringer el noe? Jeg mener at det første blogginnlegget mitt direkte fra iphone ble bra, nemlig.

      Slett