onsdag 4. juni 2014

Se, han sykler!

Tidligere i vår kjøpte vi ny sykkel til Daniel, men vi har vel ikke vært veldig flinke til å ta han med ut å øve og lysten hans har ikke vært helt tilstede heller. Vi prøvde den dagen han fikk den, så gikk det noen uker og vi prøvde litt igjen. Idag kom vi på at det var på tide å øve i håp om at han skulle lære det iløpet av sommeren. Richard gikk ut med Daniel, mens jeg ble med Julian opp for han trengte definitivt et bad etter en dag i barnehagen! *Sand overalt!*
Etter en liten stund i badekaret hører jeg Richard rope at vi må komme å se på Daniel! Julian kom seg kjapt opp av badekaret og hadde ikke engang tid til å kle på seg annet enn en badekåpe før vi gikk ut for å se. Da vi kom ut, sto Daniel ved sykkelen - stolt som en hane! Hadde det ikke vært for ørene så hadde smilet gått helt rundt! "Mamma, du må se!!!"

Så satte han igang, og syklet!!! Jeg ble kjempeimponert, rørt, stolt og glad!!! Herlighet, for en framgang han har hatt det siste halvåret!!! 4 år og 9 mndr, og nå kan du sykle, kjæreste Danielen vår!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar