tirsdag 1. april 2014

Barnas skidag 2014!

På søndag var det endelig tid for Barnas skidag! Det har mildt sagt vært en vinter med lite snø, så skidagen ble utsatt en måned av den grunn. Begge guttene gledet seg veldig; Daniel skulle gå Nisseløypa (1,5 km) for første gang og Julian skulle gå Tusseløypa (200 m) for første gang. Vi parkerte på City Syd og tok shuttlebussen til Granåsen. Julian syns det var HELT SPRØTT at han fikk sitte på bussen uten sele på seg! (Strengt tatt så burde jo bussene som er leid inn for å frakte barn ha seler, men det er vel kanskje for mye å forlange...) Uansett, det var ikke lange bussturen og guttene syns det var stor stas! Da vi kom fram gikk vi oss rett på Linda, John Erik, Oliver og Tove som satt ved Sparebankhytta. Oliver var ferdig å gå Nisseløypa, men ble gjerne med å gå den en gang til sammen med Daniel! Sprekingen! Julian og jeg ventet mens storguttene gikk sin løype, vi heiet på barna som gikk i mål og speidet etter Daniel og Oliver. De var kjempeflinke og kom seg gjennom løypa som var bratt opp og bratt ned. Premie og velfortjente, skrytende ord ventet da de kom i mål :)
Etterpå var det Julian sin tur og han var også kjempeflink, selv om han bare har hatt ski på bena 2 ganger i sitt liv! Oliver var sporty og gikk foran han og viste vei til mål :) Daniel var ivrig supporter på sidelinjen og heiet Julian hele veien! Veldig stas! 
Etterpå ble det litt lek i søledammer, mating av ender og en matbit før vi gikk ned og tok bussen tilbake. Dagen ble avsluttet med bursdagsfeiring av mormor! Finfin søndag! :)

Spent liten Julian klar for sitt første skirenn!

Julian står igjen mens Daniel og Oliver stikker avgårde i Nisseløypa.

Flinkisen vår!

Drikkepause på toppen smakte godt!

Heia, heia!

Speider etter Daniel og Oliver i målområdet.

Her kommer Oliver mot mål for andre gang!


Og her går Daniel mot mål!

Julian i Tusseløypa!

Flinkeste lille Julian!

I mål fikk de premie i form av medalje og sekk med litt godt oppi!


Med medalje og en noe stor sekk... "Under rumpa mi!!!", lo Julian da han fikk på seg sekken.

Man kan ha mye gøy med en sølepytt!

To fornøyde gutter etter endt dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar