søndag 21. april 2013

Tivolihelg!

I helgen kom Hugos tivoli til Trondheim og nå har de slått seg ned ved Leangen Ishall - veldig praktisk siden det er så nære oss! :) Lørdag spilte Richard cup så jeg tok med meg begge guttene ned for å sjekke ut interessen til Daniel. Det var stor suksess!!! Han var supertøff og elsket det!!! Han tok flere karuseller alene og styrte spakene opp i lufta! Etter en tur hjemom måtte vi ned igjen for han ville vise pappa hvor tøff han var! :) Denne gangen fikk vi tatt berg-og dalbanen også for den rakk vi ikke nedom på første runde. Da fikk jeg være med! :) Veldig stas og da den plutselig stoppet for så å sette fart bakover hylte både han og jeg av fryd! :)
Søndag tok vi turen sammen med Oliver og i tillegg til alle de han tok dagen før, la han nå til Sjørøverskip-hoppeslott og popcorn! :) Tivoli ga virkelig mersmak og vi gleder oss veldig til neste Osloferie hos onkel Magnus for da skal vi definitivt besøke Tusenfryd! :) Før den tid blir det nok noen flere turer ned til Hugos før de flytter på seg 5. mai! Her er bilder og video av lille tøffingen vår!

Daniel på dragen høyt oppe i lufta! :)

Berg- og dalbane! På søndag fikk vi sitte helt foran og DET var stas, det!

Julian skjønte ikke helt greia, men han satt tålmodig i vogna og fulgte med.

Denne bilen var den første karusellen han tok :) Video følger under.



Helikopterpiloten! Video følger under :)

 

Fornøyd togpassasjer! Video følger her også :)








Flyvende Dumbo var helt klart favoritten og han kjørte den mange ganger ila helgen!

Trampoline med stramt strikk var superstas!


Oliver i Dumbo!



Ny runde i helikopteret!

Oliver syns det var kult med sukkerspinn og fikk blå tunge! :)

Lunsjen til Daniel idag ble rett og slett popcorn og brus! Jaja...
Veldig fin helg med masse tivoli og vi avsluttet søndags ettermiddag med koselig lek ute med nabobarna. Daniel og Kristian lekte med gravemaskiner mens Elise jobbet med å fylle hull i bakken - ordentlig arbeidsjente, det der! :) Julian krøp rundt i gress, sand og vann, og ble skitten på dressen sin for første gang :) Det blir vel fort flere muligheter til det når han begynner i barnehagen om en liten måned! :)

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en fantastisk helg! Tivoli er storstas! :))) Fantastiske, levende bilder! <3 Ingen tvil om at Daniel storkoste seg og elsker den spørrende looken til Julian, hahahahha! <3

    SvarSlett
  2. Supertøffe Daniel! Oliver blir nok ingen tivoli-gutt. Men er fortsatt veldig fornøyd med hammeren han vant ;)
    Håper vi ses igjen snart!!

    SvarSlett