søndag 24. mars 2013

Finfin palmehelg, del 1!

Denne helgen har vi hatt kjempefint vær i Trondheim og vi har kost oss masse! Det ble endel bilder, så jeg deler helgen i to innlegg.
Daniel har tatt påskeferie og er storfornøyd med det! Lørdag startet vi rolig med innlek før Daniel og Richard dro på butikken med tomflasker og kom hjem med masse godteri! Godt "bytte"! ;)
Etter førsteduppen til Julian dro vi alle til Okkenhaug Bil for å se på den nye bilen vi har kjøpt! Det kommer vel et innlegg med den når vi har fått den, noe vi håper skjer så snart som mulig over påske. Vi ser alle frem mot luksusliv med to biler og ikke minst splitter ny bil! Etterpå tok vi turen ned til Sirkus hvor Daniel fikk ny vårjakke og lue, og Julian slo til med ett par strømpiser. Vi spiste lunsj på Burgy, noe som ikke skal gjentas...
Etter andreduppen til Julian dro vi ned til Rotvollfjæra for å se om våren var kommet! Daniel var kjempeklar for å finne krabber! Vi fant bare én liten krabbe, men mange tanglopper og han syns heldigvis de var ganske morsomme også ;) Det var ett par andre barn der også, og da Daniel så dem ropte han: "Hello, hello!!! Æ hete Danei! Hello! Æ e Danei!" Koselig at han presenterer seg! :) Her er noen bilder fra vårt møte med våren (?) i Rotvollfjæra.




















På tur hjem fant vi ut at det var på tide at bilen fikk seg en vårrengjøring og bestemte oss for å kjøre  gjennom bilvasken på Statoil. Vi hadde ikke regnet med at det sto 4 biler foran oss i kø, men vi hadde heldigvis med litt frukt så ventetiden gikk greit. Daniel har aldri vært med på dette før og var ganske så spent i forkant og vi gikk jo ut ifra at dette ville bli stooor stas! Det stemte. Halvveis. Daniel syns det var helt topp. Julian derimot.... det var nok ikke helt gjennomtenkt. Han ble ganske så redd, stakkars liten. Han fikk komme ut av bilstolen og sitte i fanget mitt. Det gikk litt bedre da, men vi skal nok ikke gjenta dette som en familieaktivitet med det første...Richard tok noen bilder her også ;)






Maskinen starter og Daniel er S P E N T!!!



Stor stas!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar